Dobre novice, odlična prihodnost

Relevantne novosti na področju trajnostne mobilnosti iz Slovenije in tujine stalno poročajo o aktivnem uvajanju sprememb v vsakdanjo načrtovalsko, upravljavsko in potovalno prakso. Med novicami so predstavljeni tako razpisi in pobude, kakor tudi aktualna dognanja številnih partnerjev oziroma iniciativ, ter vabila na srečanja, na katerih poglobljeno obravnavamo različne vidike trajnostne mobilnosti.


VABILO ZA OBČINE: Načrtujmo skupaj zdravo mesto!

Zadnji dan za prijavo!

Program Aktivno v šolo in zdravo mesto vabi k sodelovanju občino, ki bi želela s pomočjo delovne skupine programa letos do poletja izdelati lokalni načrt hodljivosti.

IPoP – Inštitut za politike prostora zbira prijave za sodelovanje do srede, 27. januarja!

Več

IZOBRAŽEVANJE: Hoja kot način mobilnosti v mestih

OPOMNIK za Izobraževanje »Hoja kot način mobilnosti v mestih«, bo potekalo v sredo, 20. januarja 2021 od 10:00 do 14:00 na spletu.

OPOMNIK: Prijave so še odprte do 18. 1.

Objavljamo program in povezavo do prijavnice!

Več

Osebni podatki bodo uporabljeni samo za pošiljanje sporočil Slovenske platforme za trajnostno mobilnost z namenom nadaljnjega obveščanja o dogodkih in aktivnostih s področja trajnostne mobilnosti. Z njimi bomo upravljali na sledeče načine:
Podatke bosta obdelovala in na ustrezen način hranila samo Ministrstvo za infrastrukturo (MZI), Služba za trajnostno mobilnost in prometno politiko, Langusova 4, Ljubljana in Urbanistični inštitut Republike Slovenije (UIRS). Trnovski pristan 2, Ljubljana. Kontaktirate nas lahko na kaja.lipus@gov.si.

Za vsakega naročnika bomo beležili elektronski naslov, ime in priimek, podjetje/organizacija, vrsta
organizacije, podatek o odprtju posameznega obvestila, število klikov na povezave znotraj posameznega
obvestila.
· Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.
· Neaktivne uporabnike bomo enkrat letno prosili za informacijo, če želijo še naprej prejemati naša obvestila.

Aktivne uporabnike bomo prosili za takšno soglasje enkrat na tri leta. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete tudi sami (na dnu vsakega sporočila boste našli povezavo do odjave). Ko bo soglasje preklicano, bomo vse vaše podatke trajno izbrisali iz baze.