Vsi novičniki

FILTRIRAJ

Deveti novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

7 kB

Deveti novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter druge aktivnosti s področja trajnostne mobilnosti

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo nova komunikacijska gradiva na spletni strani sptm.si, rezultate dvotedenskega zaprtja Rudarske ceste v Velenju, zabavno ozaveščevalne video vsebine "Za manj kot dva je avto doma", omilitev avtomibilskega prometa na Lentu ter zasnovo mobilnosti kot storitve.

Osmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

4 kB

Osmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo kako z analizo zelene mestne logistike do pilotnih projektov (Piran in Nova Gorica), javni razpis za sofinanciranje priprave in izvedbe aktivnosti ETM 2022, prenovljen katalog aktivnosti ter primere dobrih praks občin.

Sedmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti LIFE IP CARE4CLIMATE

3 kB

Sedmi novičnik s področja trajnostne mobilnosti vas vabi, da ga prelistate. V njem predstavljamo novosti, ki so se v preteklih mesecih odvile v sklopu projekta LIFE IP CARE4CLIMATE ter aktivnosti Ministrstva za infrastrukturo.

V tokratni izdaji novičnika vam predstavljamo projekt Odprte ulice v Postojni, predlog celostne prometne strategije za koroško regijo, zeleno logistiko, omilitvene ukrepe ob sanaciji predora Golovec in jubilejno 20. izvedbo Evropskega tedna mobilnosti.

Prikazanih 3 od 9
Loader